Prima plek waren wij voor de 3de keer hier. Zelfs uitgeslapen tot 09.15 uur.
Prima plekken. Schone en warme douches. Aardige havenmeester(es). Waar voor je geld. Dorp zelf heeft geen winkels maar is wel erg mooi en rustig. Er is 1 restaurant. Deze benadert een Michelinster. Niet om zo maar even te gaan eten. Binnen een half uurtje ben je in Bedum of Winsum.
Gewoon prima plek, maar om het nou geweldig te noemen? Aardige mensen die helpen. Het toiletgebouw is 50 meter lopen, uitzicht wisselt afhankelijk van de plek. Plekken zijn niet ruim. Slechts één douche voor de mannen en één voor de vrouwen, alles gedeeld met haventje.
Warffumerweg 12
9959 TG, Onderdendam, Nederland53° 20' 16" N
sro.onderdendam@gmail.com
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons