Camping ZomersBuiten

Oude Pekela, Pekela, Groningen, Nederland

Map
Geclaimd door eigenaar
More info icon

minicamping in het buitengebied - ook B & B - gratis gebruik van moestuin - centrum 2km

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden
    • De Akkers 12

9665 MZ, Oude Pekela, Nederland
      Map
    • € 17,00 • 1 jan. t/m 31 dec.

• SVR - Stichting Vrije Recreatie, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard

Kortingskaarten
    Bekijk alle informatie & voorzieningen

4,12van 5
    • augustus 2023

• juni 2023

3 nachtjes was goed vertoeven op de camping. De nieuwe eigenaar is aardig. we voelden ons weer welkom. Al jaren komen we in het voorjaar een paar dagen. Wij wensen de camping veel gasten toe en wensen de eigenaar veel geluk en succes met alle plannen

• mei 2023

Camping is open. Keurige plek met 5 ruime camperplekken, maar je mag verder ook overal op de minicamping staan. Zeer vriendelijke ontvangst, goed sanitair, stroom en water op de plek, alle voorzieningen en een heerlijke plek. Echt een natuurcamping. Wij komen terug! € 17 per nacht, stroom € 3,50.

Anbu12

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 33 reviews

• Wasmachine

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Bekijk alle voorzieningen
    Bekijk alle locaties in de buurt
    4,12van 5
    • augustus 2023

• juni 2023

• mei 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

About us image

Over ons

Sinds mei 2023 zijn wij het trotse team van Camping Zomersbuiten. Een prachtige, kleinschalige, bijzondere , duurzame en vooral heel gezellige Fien en Teun camping met mooie half verharde camperplaatsen en camperplaatsen op de kampeervelden. Voorzien van stroom, water en prachtig aangelegde singels. Er zijn een paar lieve oude geiten, een shetland pony, kippen met kuikens en mini schaapjes, een grote zandbak en een eco pluktuin. Kortom, genoeg om van te genieten.

Contactgegevens

Prijs

• € 17,00 • 1 jan. t/m 31 dec.

• SVR - Stichting Vrije Recreatie, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard

• Dichtbij een stad

• Restaurant in de buurt

Over ons

About us image

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Camping ZomersBuiten