Jachthaven Hunzegat

• Stroom

Fentp

sep 2025

mooie rustige plaats vanwaaruit je mooi Zoutkamp kunt bekijken. Sanitair zou wat beter bij gehouden kunnen worden.

HenkvdPark59

aug 2025

We stonden zonder reservering en met een lekke uitlaat onder de camper voor de poort. Hartelijk ontvangen door Esther, en we zouden 2 nachten blijven. Het probleem met de uitlaat werd door Pieter op snelle en professionele manier in zijn havenwerkplaats snel opgelost. Alles wat een camperaar nodig heeft is aanwezig en prima verzorgd. Een top stek. Jammer dat we Esther en Pieter geen 10 sterren kunnen geven. Ze verdienen het.

joesan

jun 2025

Super mooie camper plekken 2 dagen gestaan Erg vriendelijke eigenaren Had problemen met mijn elektrische fiets eigenaar bood zijn hulp aan Uiteindelijk konden we weer op pad met onze fietsen. Bedankt voor deze mooie plek Groetjes Joey&Sandra

Strandweg 17

9974 SM, Zoutkamp, Nederland

locatie bij jachthaven - buiten het watersportseizoen zondags gesloten - na 18.00 uur tel. contact voor openen van slagboom - modern sanitairunit - watersportwinkel - terras - centrum 1km