4,45van 5
  • oktober 2023

prima verblijf gehad op deze minicamping! vriendelijke ontvangst door de gastvrouw. mooie ruime plekken met water en elektriciteit. schoon sanitair dicht bij Arcen en Maasduinen, heerlijk fietsen en prachtige kasteeltuinen we komen graag nog eens terug

• september 2023

Wat een verademing zeg! Keurig nette en vriendelijke beheerders, prachtige goed bijgehouden plekken, ruim. Keurig nette douches en toiletten, inbegrepen bij de prijs. Niks geen muntjes of beperkt douchen. Zelfs lekkere verse eitjes voor 22 cent p/st. Niets dan lof voor deze CP.

• september 2023

super leuke cp lekker rustig fijne mensen gastvrij en behulpzaam. wij drie dagen gestaan alle dagen genoten van de prima voorzieningen die in de prijs zitten omgeving prima fietsen . ook kasteeltuin en brouwerij is genieten

Bekijk alle 66 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,45van 5
  • oktober 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Minicamping Nabij de Fossa Eugenia