Mini-camping 't Inj

MiekeLotte

apr 2025

het ziet er povertjes uit, maar de plek is een paradijsje, zeker in het voorjaar, prijs zou inderdaad wat lager mogen. vriendelijke behulpzame beheerder. houd rekening dat het vuilwater niet geloosd kan worden. geweldige wandelmogelijkheden voor loslopende honden langs het water

Janmijneman

okt 2024

Ex-boomkweker heeft van de kwekerij een camping gemaakt. Alles wat er moet zijn is er. Wij houden een mooie ervaring over van deze camping die je niet in de Libelle zult zien staan.

Bij het toekomen, oei wat een boel is dat hier. Dit hebben we nog nooit gezien. De plaatsen zijn wel OK, je staat er op kort gemaaid gras. Toiletgebouw ook povertjes, maar wel veel toeristische informatie aanwezig. WiFi is gratis en zeer goede kwaliteit. Wij betaalde er 26€ incl 2pers en electra, wat toch wel fors is voor de geboden kwaliteit.

Dorpsstraat 88

6082 AR, Buggenum, Nederland

Vier geschakelde weitjes met een leuke variëteit aan bomen - op het erf van boomkwekerij Croonen - dierenweide - centrum 600m

1 apr t/m 1 nov