Camping In ‘t Niet

brigittethys

aug 2024

Wat een rustige camping. Sanitair simpel maar zeer proper. Waarom dat ik geen 5 sterren geef ligt aan de beheerder. Een glimlach of een goedemorgen kost niets !!Misschien dat het ook aan ons heeft gelegen🤷maar wij voelden ons niet echt welkom. Misschien omdat we onze hond niet aangelijnd hadden maar de manier waar op hij dat zei dat onze hond aangelijnd moest zijn !!! was echt niet professioneel 🤨. Jammer want de camping is echt een pareltj

wat een oase van rust vind je hier Bedankt Wim en Lily dat wij een week konden genieten van jullie prachtige plek gr Jouke en Greta

Ger-Tanja

jul 2024

Waaw wat een oase van rust, grote plekken met een mooie groene grasmat, de details kloppen allemaal je ziet gewoon dat de eigenaars liefde in deze prachtige oase stoppen! super schoon sanitair, voor ons de eerste maar zeer zeker niet de laatste x, gewoon ff de drukte van het dagelijkse leven ontvluchten en genieten!

Dubbroek 5A

5993 PN, Maasbree, Nederland

Natuurcamping gelegen naast natuurgebied "het Dubbroek" - plaatsen tussen trekkershutten - onze doelgroep "Adults only - centrum 1,5km

25 mei t/m 8 jul

23 aug t/m 1 okt

9 jul t/m 22 aug

Toon alle tijden en prijzen