Camperlocatie nabij Ospel - kleinschalige gezelligheid - Nationaal Park de Groote Peel [vogelspotplaats] - Nederweert 3,5km - centrum 1,5km
Kreijel 1
6035 SG, Ospel, Nederland€ 15,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenmooie rustige plek met prima sanitair, vriendelijke gastvrouw die uitgebreid uitleg gaf over fiets- en wandelroutes
Kleine maar fijne camperplaats. Hopelijk komt de uitbreiding (van 5 naar 17 campers-of 22?) in orde op korte termijn. Hartelijk en uitgebreid onthaal met een rondleiding. De fiets- en wandel opportuniteiten werden ons uitgebreid gepresenteerd door de uitbaatster. We komen hier zeker nog eens terug op deze gezellige locatie.
lees meerprachtige camper plaats. uitbaters doen meer dan hun best om een goede ontvangst en uitstekende accommodatie aan te bieden. mooie fiets routes ondermeer rond nationale park de Peel. voor herhaling vatbaar fam achten
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Vuilnisbak
Kreijel 1
6035 SG, Ospel, Nederland51° 17' 25" N
info@kreijelhof.nl
€ 15,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater