Camperplaats Leudal

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Hoi wij zijn Ruud en Elle en naast passievolle eigenaren van Aspergeboerderij Oppe Haes, sinds 2023 de trotse eigenaren van Camperplaats Leudal. Wij genieten ervan gasten te begroeten en te kunnen laten genieten van ons mooie plekje aan de bosrand, waar rust, natuur en bourgondisch genieten samen komen.
Daarom is onze camperplaats meer dan alleen een plek om te overnachten. Er zijn 25 royale camperplaatsen, met alle voorzieningen die je als kampeerder nodig hebt. Daarnaast ontvangen wij vanaf het voorjaar van 2024 ook gasten op ons aparte tentenveld.
Wij zijn altijd wel in de buurt als u vragen heeft of voor tips in de omgeving.
Wij hopen dat u binnenkort eens komt genieten in onze natuurlijke omgeving!
'Hoje"

Lees verder

Hinni

sep 2025

Zoek je rust en stilte? Dan is dit de plek voor jou. Het is een geweldige camping met schone toiletten.

dakluik

sep 2025

We hebben hier 4 nachten gestaan. Wat een mooie, ruime plek. Brandschoon sanitair, goede wifi en niet ver na het dorp. Mooi fiets- en wandelgebied. Hier komen we nog een keer terug!

S.LODEWIJKS

aug 2025

Wat een fantastische camperplaats, alles klopt,ruime plekken,super schoon,vriendelijke eigenaren,mooie fiets en wandelingen mogelijkheden, heerlijk sanitair, deze locatie niet overslaan, Ellij en Sander

Eind 4

6088 NC, Roggel, Nederland

Locatie host

Wij zijn altijd wel in de buurt als u vragen heeft of voor tips in de omgeving.
Wij hopen dat u binnenkort eens komt genieten in onze natuurlijke omgeving!
'Hoje"

Lees verder

Gelegen bij Aspergeboerderij Oppe Haes - streekwinkel - rondleiding - natuurgebied Leudal - bosgebied met hondenveldje - centrum 1.6km

1 mrt t/m 2 nov