Parking Waterstraat

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

MarcoMarilyn

sep 2025

prima plaats voor een nacht, je loopt zo het stadje in, kwartiertje lopen en prima bakkertje

Ole4x4

okt 2024

Oef. eerste keer op een openbare parkeerplaats. Moet even nadenken wat ik ervan vind. Heerlijk dicht bij het stadje zodat we daar lekker konden eten. €3 is meer dan schappelijk. Maar de parkeerplaats wordt intensief gebruikt. dat gaat tot 's avonds laat door en begint 's ochtends vroeg.

miessie

sep 2024

Wat is een CP en hoeveel 💫 geef je voor wat? Als het een P is met speciale plaatsen voor campers waar je mag overnachten is het mi een CP. Als je €3 betaalt voor 24 u is dat helemaal prima en dank ik de gemeente hiervoor. Deed elke gemeente dat maar in Nederland. Geen voorzieningen hier, dat klopt. Die hebben wij ook helemaal niet nodig. En op deze manier hoeven wij er dus ook niet voor te betalen. Prima vertrekpunt om te fietsen! Dank, Thorn!

Waterstraat

6017 AJ, Thorn, Nederland

locatie in het bekende witte stadje - borden volgen P Waterstraat - betaling via betaalautomaat - centrum 200m