vakantieboerderij Hubertushoeve ligt op loopafstand van Valkenburg a/d geul - ideale uitvalbasis voor Maastricht, Aken en Valkenburg a/d geul
Walem 108
6342 PA, Walem, Nederland€ 19,30 • 15 mrt. t/m 1 nov.
KortingskaartenHeerlijke rustige mini camping. Grote plekken en heel fijn wandelgebied. €50 voor 1 camper, 2 volwassenen en 2 honden. excl. stroom. Kinderen vermaken zich hier ook prima op de boerderij.
Vriendelijke ontvangst. Mochten een mooie plek uitzoeken omdat het nog rustig was zo net voor de herfstvakantie. Sanitair schoon en netjes en alle faciliteiten voor handen. Marc en Lilian
De reviews kloppen grotendeels. Ik heb toch enkele minpunten te melden: 's nachts bezoek gehad van een vandaal die een kras gemaakt heeft van voor tot achter op onze camper Tijdens het zonnige weekend moest zonodig iemand ganse dagen bomen gaan zagen in de aangrenzende fruitplantage (weet nu niet zeker of deze boomgaard tot de Hubertushoeve behoort) Wifi valt regelmatig uit.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
lees meerWalem 108
6342 PA, Walem, Nederland50° 52' 6" N
info@hubertushoeve.com
€ 19,30 • 15 mrt. t/m 1 nov.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet