attractie parken als Efteling en Beekse Bergen - wandelen in bosgebied achter recreatiepark - fietsknooppunt - golfen - paardrijden - centrum Alphen-Chaam 1000m
Maastrichtsebaan 1
5131 NZ, Alphen, Nederland€ 27,50 • 26 mrt. t/m 30 okt.
ACSI - Campingcard
KortingskaartenMooi groot meer lopend vanaf camperplaats . Weinig camperplekken veel vaste staplaatsen van huisjes Schoon sanitair mooie speeltuin voor kinderen. wij betaalden 40,00 voor 2 nachten inclusief kaartje voor warm water.
Voor 6 mei 2021 hadden we een camperplaats gereserveerd. De volgende dag kregen we een nota van €27,50 + €9,75 reserveringskosten, terwijl op Campercontact een bedrag wordt genoemd van €17,50. We hebben dus maar geannuleerd, jammer!
Dit moet je willen. Grote camping waar je in september met de ACSI kaart voor een gering bedrag kan staan. In het hoogseizoen zullen wij hier niet komen. Nu alleen het goedverzorgde sanitair geopend. Mooie omgeving. Op fietsafstand van Baarle-Nassau en Chaam. Met een camper van ruim 7 meter worden de plekjes wel klein.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
lees meerMaastrichtsebaan 1
5131 NZ, Alphen, Nederland51° 29' 35" N
info@tzand.nl
€ 27,50 • 26 mrt. t/m 30 okt.
ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine