Parking De Boulevard Noord

• Vuilnisbak

• Speelgelegenheid

TheVlinder

1 weken geleden

Leuke plaats, maar in de avond overlast van gemotoriseerde McDonald's bezoekers. In de ochtend veel forenzen. Je staat eigenlijk in de middenberm van een toegangsweg. Er zijn vast rustiger plekken voor een CP bijvoorbeeld "Kijk in de Pot".

We verbleven hier, het was een prachtige, adembenemende plek, maar we konden niet betalen omdat we Nieuw-Zeelandse telefoonnummers hebben en de kentekenplaat van onze Britse camper niet herkend werd met een Nieuw-Zeelands telefoonnummer. We betalen graag en hopen echt dat we geen boete krijgen. We reizen al een jaar door Europa en vinden het geweldig. We kwamen laat aan, vertrokken heel vroeg en maakten geen gebruik van de diensten, maar waren enorm dankbaar dat we een plek hadden om te parkeren.

Sleurhutje

nov 2024

Hoe zorg je dat je Gemeente gemeden wordt door camperaars ? Antwoord; Door alleen campers parkeergeld te laten betalen voor de nacht en alle overige voertuigen hiervan vrij te stellen, zoals hier in Bergen op Zoom.

De Boulevard Noord

4617 HD, Bergen op Zoom, Nederland

Gelegen op Boulevard Noord - tegenover Mc Donald - let op: ook locatie op De Boulevard [sc 70193] - locatie bij Zwembad de Schelp [sc: 104626] - betaling via belprovider - centrum 1,5km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!