parking bij op- en afrit van de A2 - geen voor campers gereserveerde plaatsen - centrum 500m - Eindhoven 7km
Wilg
5682, Best, Nederland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenHier al vaker gestaan en overnacht. Prima plaats, weinig last van snelweg of overig verkeer.
Zoals gezegd is dit een carpool waar maximaal 3 campers mogen staan. Wij kwamen ‘s avonds laat aan en er stond slechts 1 camper en een paar auto’s. Heerlijk rustig geslapen ondanks dat de carpool dicht aan de snelweg ligt. De volgende stond de carpool vol met auto’s. Goed parkeren in het vak is dus van belang
lees meerEen carpoolplaats, direct bij de afslag van de snelweg. Er was plaats genoeg maar ik vond het geen fijne plek en ben daarom doorgereden.
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Wilg
5682, Best, Nederland51° 31' 16" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan