Minicamping Den Oorsprong

Lecram

aug 2025

Ruim opgezette camping & net verzorgd. Wel jammer dat de op hun website vooraf opgegeven prijs niet overeenkwam met wat wij uiteindelijk dienden te betalen! Zoiets voelt uiteraard nooit fijn 😡

Helliemonder

mei 2024

Zeer vriendelijke ontvangst. Uniek is dat je de dag van vertrek voor €10 kunt verlengen om nog lekker te genieten voordat je vertrekt, anders is het om 11:00 uur wegwezen. Wifi is oké. Sanitair weinig maar wordt netjes bijgehouden. De plaatsen zijn verhard en dat is heel slim met het vele gras om je heen. Er zijn ook overdekte plekken voor als het slecht weer is om elkaar te ontmoeten of buiten te vertoeven. Er staat 50+ maar best veel kinderen

Cor-Smit

sep 2023

Een prachtige mooie rustige camping met mooi sanitair wat ook zeer schoon is. Wat we wel een minpuntje vonden is dat het gras niet verzameld wordt tijdens het maaien, in het sanitair gebouw lag daardoor veel ingelopen gras dit was het zelfde in de camper. De schoonmaakster heeft hierdoor veel extra werk, als dit minpuntje er niet was hadden we 5 sterren gegeven

Eindhovenseweg 47

5283 RA, Boxtel, Nederland

Sitecode: 20725

Kampeerplaatsen op Vekabo camping - 10 KWh stroom inclusief, iedere extra KWh betaald - jeu de boules baan - beugelbaan - centrum 1,5km

1 apr t/m 30 sep