Fijne, rustige plek. Veel ruimte, veel groen. Schoon sanitair en douches, zonder gebruik van muntjes. Al vele malen geweest, we hopen nog vaak te komen. Weer bedankt voor de gastvrijheid Bart & Marjolein!
Voor de eerste keer op deze mini camping geweest, maar zeker niet voor de laatste keer. Alles netjes verzorgd, en veel wandel mogelijkheden. 's avonds heerlijk stil op de camping. Twee mooie visvijvers, jammer dat ze niet beten maar was ook wel heel erg warm. bij aankomst krijg je een soort van regelement, wat wel en niet mag. (voor sommige misschien storend),maar zo is het duidelijk voor iedereen. voor ons was het TOP!!!!
lees meerFijne camping met veel voorzieningen. Eigenaren zijn gewoon vriendelijke mensen en geven je allerlei tips over de omgeving. Het sanitair is keurig.
Groene Papegaai 8
4631 RX, Hoogerheide, Nederland51° 25' 20" N