Boerderij met SVR-Minicamping - afgesloten fietsenstalling met oplaadpunten - Leenderstrijp 500m - centrum 3km
Strijperstraat 73A
5595 GB, Leende, Nederland€ 18,50 • 1 apr. t/m 15 okt.
SVR - Stichting Vrije Recreatie, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenErg goed onderhouden camping. Sanitair is chirurgisch schoon 😁. Ligt vlakbij prima wandelgebied. Voorzieningen en WiFi zijn prima.
Zeer fijne ontvangst door de eigenaren. Zeer nette plaats en super sanitaire ruimte. We voelden ons 9 dagen heel goed verzorgd.
Keurige camping, vriendelijke ontvangst, super schoon sanitair, royale plaatsen verdeeld over 2 veldjes. Dorpje met fietscafe ( met terras) en buurtwinkel ( broodjes service) op loopafstand. Heerlijk rustig, wandelen en fietsen.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
Strijperstraat 73A
5595 GB, Leende, Nederland51° 19' 51" N
info@dezandbergleende.nl
+31402061357
€ 18,50 • 1 apr. t/m 15 okt.
SVR - Stichting Vrije Recreatie, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenLozen cassettetoilet