Perfecte campeerplaats. Ruime plekken, moderne nette sanitair. Locatie vlak bij Leenderbos voor wandelingen en fietstochten.
super leuk weekend gehad, nette camping perfect sanitair,mooie omgeving. wij komen zeker nog een keer terug gr Rob
heerlijke, kleine camping. mooi en schoon sanitair. goede plekken met zon en schaduw. aan de rand van het leenderbos, je loopt of fietst zo het bos in. ideale locatie. erg vriendelijke beheerders. wij hebben een aantal dagen bijgeboekt en komen graag terug.
Strijperstraat 77
5595 GB, Leende, Nederland51° 19' 48" N