Camperplaats de Gerrithoeve

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Ontdek onze nieuwe camperplaatsen op een van de mooiste plekjes in Brabant. Prachtige natuur, gezellige dorpjes en mooie wandel- en fietsroutes. Bij de Gerrithoeve in Oisterwijk komt al het mooie van Brabant samen. Hier geniet je van rust en ruimte. Camperplaats De Gerrithoeve in Oisterwijk is het juiste adres voor een onvergetelijke vakantie.
Naast camperplaatsen hebben wij ook een camping met ruime plaatsen. Ook zijn onze camper en camping plaatsen voorzien van stroom en water. Ook is er een modern sanitair gebouw met douches en toiletten.
Naast onze mooie camping hebben wij ook nog een restaurant waar u kunt genieten van bourgondisch eten. Hopelijk ontvangen we jullie binnenkort?

~Noor en Geert Claassen

Lees verder

• Lozen afvalwater

Dit is een hele fijne camperplek. De ruime plaats is op kiezels, mooi vlak met een grasstrook om op te zitten. In het restaurant kun je goed eten. Het sanitair is mooi en het douchen gaat met een sep kaart, heel betaalbaar. Toch maar 4 sterren omdat er maar 2 toiletten voor zowel dames als heren open waren terwijl er meer zijn. Dit vonden wij te weinig, daar de camperplaats vol was

C

Campy66

feb 2026

We zijn hier bijzonder hartelijk ontvangen. De accommodatie is splinternieuw en straalt een moderne, hedendaagse sfeer uit. Alle voorzieningen zijn tiptop in orde. De camperplaatsen zelf zijn ruim en bieden een prachtig, weids uitzicht. Het is hier heerlijk rustig, ver weg van druk verkeer. Op het domein bevindt een gloednieuwe bistro waar je lekker kan eten. Aan de kleintjes is hier ook volle aandacht besteed. Wij komen hier zeer zeker terug!

We hebben weer genoten van 2 nachten daar , je kan er heerlijk wintercamperen . dat is aan een sterk verlaagde prijs . Sanitair gedeelte is deels dan ook open , je kan er dan ook heerlijk douchen en de afwas binnen doen . Altijd meegenomen met deze soms koude dagen . Het horecagedeelte is zeer mooi vergroot en vernieuwd , echt top gedaan !!! Je wandelt meteen het bos is , supergemakkelijk met knooppunten . Echt een topplek tijdens wintermaanden

Kollenburgsebaan 11A

5062 TH, Oisterwijk, Nederland

Locatie host

~Noor en Geert Claassen

Lees verder

Camperplaats bij plattelandscamping - zie voor kampeerplaatsen op de camping sc 84652 - tegen de rand van natuurgebieden de Kampina, het Beerzendal en Oisterwijkse bossen en vennen - horecagelegenheid op terrein(15 maart tot 1 nov elke dag open) - wintermaanden elk weekend open - tarief stroom per kWh. - centrum Oisterwijk 6km

1 nov t/m 31 dec

15 mrt t/m 21 apr

18 mei t/m 5 jul

Toon alle tijden en prijzen