Camperplaats het Peelvenneke

Zeeland, Landerd, Noord-Brabant, Nederland

Map
Geclaimd door eigenaar
More info icon

Locatie gelegen tussen natuurgebied ‘De Maashorst’, Recreatieplas ‘De Kuilen’ en natuurgebied ‘De Grote Peel’ - 2 visvijvers - centrum 7km

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden
    • Peelweg 37A

5411 VC, Zeeland, Nederland
      Map
    • € 21,80 • 1 mrt. t/m 8 jul.

€ 24,30 • 9 jul. t/m 2 sep.

€ 21,80 • 3 sep. t/m 3 nov.

• SVR - Stichting Vrije Recreatie

Kortingskaarten
    Bekijk alle informatie & voorzieningen

4,41van 5
    • november 2023

mooi plaatsje. Helaas herrie va de vliegtuigen en stinkende stront fabriek vlakbij. Mooi omgeving. Peter de W.

Reactie van beheerder

Beste Peter de W., Bedankt voor je feedback over ons mooie plaatsje. We willen graag meer inzicht krijgen in je ervaring, maar kunnen helaas niet direct terugvinden wanneer je bij ons te gast bent geweest op de camping. We willen je vriendelijk verzoeken om ons te laten weten wanneer je hebt overnacht, zodat we de situatie beter kunnen begrijpen en eventuele problemen kunnen identificeren. Wat betreft de genoemde punten, de installatie in de buurt is eigenlijk een biovergistingsinstallatie, gelegen op ongeveer 1,1 km van de camping. Als deze geur merkbaar is deze doorgaans alleen merkbaar wanneer de wind uit het zuidenoosten komt, wat slechts ongeveer 5 tot 10% van de tijd het geval is. Wat betreft de vliegtuigen, begrijpen we dat dit voor sommige mensen hinderlijk kan zijn. Ze stijgen doorgaans maar één a twee keer per dag op richting de Noordzee om daar te trainen en landen eveneens één a twee keer per dag. Dit resulteert in maximaal een uur geluidsoverlast per dag. In de avonduren en in het weekend zijn er geen vluchten gepland. En wat ons betreft blijft het spectaculair om ze te zien vliegen maar dat is per persoon verschillend. We hopen dat je ondanks deze mogelijke overlast van de installatie en vliegtuigen hebt kunnen genieten van de mooie omgeving. Mocht je verdere details willen delen over je verblijf, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd open voor suggesties en streven ernaar om de ervaring van onze gasten te verbeteren. Met vriendelijke groet, Fam. Zegers Het Peelvenneke

• oktober 2023

Reactie van beheerder

Beste Leo, Onlangs de voor jullie wat te drukke omgeving hoop ik dat jullie ook nog wel wat hebben kunnen genieten van de mooie locatie en de omgeving. Het huidige sanitair gebouw is netjes maar inderdaad nog wel een tijdelijke oplossing. De planning is om volgend seizoen het nieuwe sanitair gebouw in gebruik te kunnen nemen. Hier gaan we ons uiterste best voor doen in iedergeval! De vliegtuigen die zijn er nu eenmaal maar ik zelf kan er nog elke dag van genieten. Het blijft inderdaad spectaculair om te zien! Ze vliegen gelukkig niet heel de dag rond. Het is voornamelijk 2x per dag op stijgen en 2 x per dag landen bij elkaar opgeteld hooguit 1 uur vlieg verkeer. Ze trainen namelijk boven de Noordzee. In Het weekend vliegen ze overigens zeer zeer zeldzaam alleen in noodgevallen. Hartelijk dank voor jullie komst en stiekem hopen we toch nog tot de volgende keer! ;). Groeten, Fam Zegers Het Peelvenneke.

• september 2023

mooi plekje, ook als je niet komt om te vissen. Prachtig fietsen in de omgeving (zie knooppuntenroute op hun website). Mooie grote plekken , voldoende zon en schaduw .. Relaxed !

Reactie van beheerder

Dank je wel voor de review. Wij vinden het zelf ook echt een leuke fijne plek om te zijn en fijn om te horen dat jullie er ook erg van hebben genoten!! Mvg Fam Zegers Het Peelvenneke

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 27 reviews

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Bekijk alle voorzieningen
    Bekijk alle locaties in de buurt
    4,41van 5
    • november 2023

• oktober 2023

• september 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

About us image

Over ons

Sinds juni 2021 hebben wij, twee gezinnen met een gezamenlijke droom, vol enthousiasme Het Peelvenneke overgenomen. Vanaf dat moment zijn we met volle energie aan de slag gegaan om onze droom te verwezenlijken: een fijne kampeerplek in de natuur. Met vastberadenheid en toewijding hebben we al diverse stappen kunnen zetten om Het Peelvenneke te optimaliseren en te verbeteren. En we zijn nog lang niet klaar!

Contactgegevens

Prijs

• € 21,80 • 1 mrt. t/m 8 jul.

€ 24,30 • 9 jul. t/m 2 sep.

€ 21,80 • 3 sep. t/m 3 nov.

• SVR - Stichting Vrije Recreatie

• Fietsen

• Wandelen

Over ons

About us image

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Camperplaats het Peelvenneke