Locatie gelegen tussen natuurgebied ‘De Maashorst’, Recreatieplas ‘De Kuilen’ en natuurgebied ‘De Grote Peel’ - 2 visvijvers - centrum 7km
Peelweg 37A
5411 VC, Zeeland, Nederland€ 17,50 • 1 apr. t/m 31 okt.
KortingskaartenWe hebben hier een paar heerlijke dagen gestaan. Ideaal voor vissers en vliegtuigspotters. Mooie fietsroutes en prima wandelmogelijkheden. Vriendelijke en behulpzame beheerders. We komen hier beslist een keer terug als de verbouwingen klaar. .
mooie rustige camping aan visvijvers .. Mochten gaan staan waar we wilden. tijdelijk sanitair netjes en schoon. Vriendelijke eigenaren. Kwartiertje fietsen naar de Wellness boot in Mill en mooi uitgangspunt voor fietsen langs de maas .. en de prachtige omgeving .. vliegbasis Volkel brengt af en toe wat lawaai maar ook sensatie 😅😃
lees meerwij sluiten ons aan bij de mooie woorden van Rianne en Rob, het ziet er perfect uit!
Lozen cassettetoilet
Stroom (10A)
Vuilnisbak
Douche
Peelweg 37A
5411 VC, Zeeland, Nederland51° 40' 14" N
contact@hetpeelvenneke.nl
€ 17,50 • 1 apr. t/m 31 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Stroom (10A)