Camping Bakkum

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Van oudsher komen mensen naar de camping om te genieten van de natuur, het strand en het samenzijn. Hier ervaar je volop het buitenleven op fijne kampeerplaatsen of in een luxe accommodatie. Een camping met veel faciliteiten en een unieke ligging. Denk je aan kamperen, dan denk je aan Bakkum!

We zijn open van eind maart tot eind oktober. Prijzen zijn vanaf! De weergegeven prijs is in het laagseizoen in een goedkope periode - de hoogseizoen periode en vakanties vallen duurder uit. Raadpleeg onze website voor de juiste prijzen en toeslagen.

Lees verder

• Stroom

BobenAstrid

jul 2025

Prima camping. Uitstekende voorzieningen. Heel geschikt voor bezoek aan strand en als startpunt voor fietstochten. Vooral de Deluxeplaatsen voor campers zijn een aanrader. Al meerdere keren geweest. En hondenvrij, ook wel eens fijn.

Beckstep60

jul 2025

Zeer ruime camping met ruime plaatsen op een geweldige, rustige locatie, op 10 minuten fietsen van de zee. Ruim en zeer schoon sanitair. Alle benodigde voorzieningen voor campers. De boekings-, in- en uitcheckprocedures zijn voorbeeldig. De slagbomen openen via kentekenherkenning. Prachtige omgeving met duinlandschappen en goede fietspaden. Wijk, Egmond, Alkmaar en Bergen zijn gemakkelijk per fiets te bereiken. Kortom, een echte aanrader.

ruim opgezette camping en plekken maar het is erg rustig. Van alle gemakken voorzien en fijne speeltoestellen voor de kids. Niet te vergeten een prachtige omgeving vlak aan de kust.

Zeeweg 31

1901 NZ, Castricum, Nederland

Locatie host

Lees verder

Aankomst kamperen vanaf 14:00 uur, uitchecken voor 12:00 uur. Weergegeven vanaf prijs is ons laagste tarief, de nacht prijzen variëren per periode, in vakanties en op feestdagen.

28 mrt t/m 26 okt