3,48van 5
  • september 2023

7 september 2023. prijzen hier kloppen niet. Moest voor mijn California camper voor 1 nacht/1 persoon €44 betalen. Ben weer weggegaan.

• juni 2022

Ja, een grote camping (bijna 60 ha), met veel voorzieningen (goed Italiaans restaurant, uitgebreide Spar-supermarkt, fietsverhuur). Van de omvang merk je niet veel, het is er best rustig. Het strand ligt op 1,5 km. En fietsen door het duinreservaat is een must.

• september 2021

Aussieandthefamily

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 27 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,48van 5
  • september 2023

• juni 2022

• september 2021

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Camping Bakkum