Boerderij-camping Nieuw Duinoord

• Douche

Tweede keer @ Nieuw Duinoord: wederom GENIETEN!!! Hanneke, Albert en kids zijn geweldig lieve eigenaren en super hosts. Wij troffen het in augustus: de jaarlijkse BBQ vond plaats op de dag dat wij arriveerden. Top georganiseerd! Je moet een verblijf op deze locatie gewoon zelf eens beleven! Wij gaan er een jaarlijkse traditie van maken: ieder jaar 5 dagen Texel & Nieuw Duinoord. Voor volgend jaar alvast gereserveerd!

vriendelijke eigenaren, camping rustig ( wij waren voor de schoolvakanties aan) schoon sanitair. niets op aan te merken. wifi, wasmachine en in de recreatie ruimte voor de minder nooie dagen spellen. Er is voor de tent kampeerders ook een magnetron en broodrooster. heerlijke 2 weken gehad. Jan en Ria

GEWELDIG!!! Wat een leuke mini camping op een mooi agrarisch bedrijf waar ook nog eens Alpaca’s lopen! Meer info: zie hun eigen website! Alles zeer netjes en goed geregeld. Een goede sfeer, water en stroom bij de sta-plek, een vriezer (e.a) in de recreatieruimte voor gezamenlijk gebruik; men heeft overal aan gedacht! Albert, Anneke en kids: wij komen graag weer eens bij jullie kamperen met onze Volkswagen camperbus!

Postweg 163

1795 JM, De Cocksdorp, Nederland

Kampeerplaatsen op boerderijcamping - recreatieruimte - centrum de Cocksdorp 4km

1 apr t/m 15 okt