Camping De Vrolijke Zwaluw

Van 21 tot 29 augustus zijn wij weer bij Peter en Nicole geweest. Alweer voor de 2e keer dit jaar en in totaal voor de 4e keer. We hadden weer een prachtige plek en onze dochter is ook nog 3 dagen geweest. Was weer ontzettend gezellig, zeker als Peter weer een praatje kwam maken. Over het sanitair hoeven we het niet te hebben, dat is in één woord perfect. Heerlijk gefietst en weer een stuk van het eiland gezien. Komen zeker volgend jaar weer .

Swâlkers

aug 2025

onze eerste keer op Texel.Een welkome plek op het eiland. Vriendelijk schoon netjes en gezellig. Mooi dicht bij De Koog. Het hele eiland door gefietst. kortom we komen vast weer bij Peter en Nicole

Wij zijn van 21 tot 29 mei hier geweest. Alweer voor de 3e keer. En het is hier nog steeds geweldig. Het plekje, het sanitair en het fijne contact met Peter en zijn vrouw (Nicole ?) maken je verblijf tot een feest. Heerlijk gefietst en genoten van het eiland. Daarom komen we in augustus weer. Met onze dochter.

Pontweg 180a

1796 MD, De Koog, Nederland

Kampeerplaatsen op boerencamping - Juttersmuseum Flora - subtropisch zwemparadijs Calluna -natuurmuseum - zeehondenopvang Ecomare - centrum 1km

1 apr t/m 2 okt