Mooie camperplaats met een vriendelijk eigenaar die 's avonds langs komt om kennis te maken en een praatje.Ruim uitzicht over weilanden en alle voorzieningen zijn aanwezig. Wij komen hier nog eens terug. Bedankt!
Verwondering, drie nachten op jullie camperplaats gestaan, naar volle tevredenheid. Truus, en man, zijn zeer vriendelijke en attent, en maken het de gasten volledig naar de zin. Een prima plaats, waar alles klopt, van staanplaats tot sanitair, in een echte Hollandse omgeving, enorm genoten. Misschien tot een volgende keer. Jenny en Jaap.
lees meerHele mooie en nette camperplek. sanitair netjes. mooi grasveld op je plekkie. en in de veranda kun je lekkere ijsjes pakken.
Westermiddenmeerweg 9
1775 RL, Middenmeer, Nederland52° 48' 22" N