Landelijke en rustige ligging - A7 1km - weids uitzicht - fietsenhekjes - picknickbanken - schommelbank - jeu de boules-baan - supermarkt 2km - IJsselmeerkust en Medemblik voor zwemmen, vissen, winkelen en hapje eten 7km - locatie ligt aan route fietsnetwerk - centrum 1,5km
Westermiddenmeerweg 9
1775 RL, Middenmeer, Nederland€ 16,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenwat moet je nog meer schrijven als al genoemd . het is gewoon een heel goed verzorgde camperplaats met alles er op en aan met vriendelijke ontvangst. en een zeer goede fiets omgeving.
een nachtje met 2 campers gestaan, alles aanwezig, schone en mooie ruime camperplaatsen
Heerlijke camperplaats met veel extraatjes, zoals een serre met afwasplaats, boekenkast, gezellige tafel, koelkast met kaas, ijs en drankjes. Netjes sanitair en mooie ruime plaatsen. Elke plaats heeft stroom en ook een hekje voor de fietsen. Er is overal aan gedacht! Medemblik op fietsafstand (ook zonder accu 😊). We mochten deze keer op een reserveplaats staan, maar wij vonden het een volwaardige, mooie en ruime plaats! Wij komen graag terug!
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
lees meerWestermiddenmeerweg 9
1775 RL, Middenmeer, Nederland52° 48' 22" N
5.02062
nt.sijm@gmail.com
€ 16,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet