Camping De Eikenzoom

• Stroom

• Douche

dld

aug 2024

een kleine camping waar je helemaal tot rust komt alles is tiptop voor elkaar en heeft een vriendelijke eigenaar die je bij aankomst alles laat zien je kunt hier heerlijk fietsen in de mooie omgeving ee n groet van Dirk en Mieke uit Dronrijp

dewit

jun 2024

EIKENZOOM AANRADER! Ruime plaatsen,, schoon santitairgebouw. WIFI, vriendelijke eigenaar. en prachtige fietsomgeving.

zwetertje

mei 2024

Een mooie plek op een kleinschalige camping met rust en ruimte, goede voorzieningen en keurig schoon! Hartelijk ontvangen door eigenaar Peter, die ons wat plekken aanwees en ons vervolgens de keuze liet waar we wilden staan met 2 campers bij elkaar. Omdat we op doorreis naar huis waren zijn we maar 1 dag/nacht gebleven maar is ook zeker voor langere tijd een aanrader in deze mooie omgeving. fam de Bruine/fam Krijger

Anerveenseweg 33

7788 AG, Anerveen, Nederland

minicamping gelegen in het Vechtdal - tussen de Sallandse Heuvelrug en de Drentse Hondsrug - grenst aan landgoed Wildlands, Slagharen - Overijsselse Vecht 1km - Gramsbergen, Coevorden en Duitsland 10km

1 mei t/m 1 okt