camperlocatie bij restaurant in het buitengebied van Denekamp - bij beekje de Dinkel - maaltijd verplicht - fietsroutes - Nordhorn 4km - centrum 3km
Zoekeweg 7
7591 NZ, Denekamp, Nederland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWe hebben vandaag heel goed gegeten, super leuke service tegen eerlijke prijzen. Parkeerplaats ook voor grote stacaravans.
Leuke restaurantuitbater, kleine, rustige plek om te verblijven. Als je gaat eten, mag je hier gratis overnachten, kreeg ik te horen.
Een fijne rustige camperplek. Heerlijk gegeten in de camper want restaurant was alleen open voor afhalen als gevolg van coronavirus.
Campinggedrag niet toegestaan
WiFi
Speelgelegenheid
Toilet
7591 NZ, Denekamp, Nederland52° 23' 50" N
info@dezoeke.nl
+31541351976
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
WiFi