Natuurcamping De Witker

• Douche

• Honden toegestaan

Janne_88

sep 2025

Mooie camping, allemaal aparte plekken omgeven door bossages. We hebben hier twee nachten gestaan. Toch door naar een goedkopere plek, we moesten 20,- per nacht betalen. Dit hadden we niet verwacht aangezien hier wat anders aangegeven werd. toiletgebouw, waar je ook kon douchen was prima. in de nacht inderdaad geen verlichting. warm water voor douchen was er, verder niet. voor de prijs had het onze verwachtingen niet waar gemaakt.

Chasseur

sep 2024

Wij betaalden in augustus 2024 € 18,50 per nacht plus € 0,50 per douchebeurt. Slechte prijs-kwaliteit verhouding. Geen elektra, zelfs geen licht in toiletruimte. Ook geen warm afwaswater. Wel grote plaatsen en rust.

Hetty100

jul 2021

erg rustige camping op de grens met Duitsland. het Twentepad loopt pal achter de camping. ideaal beginpunt voor wandelingen en fietstochten. geen stroom, geen riool voor grijs water. wel voor chem toilet. sanitair eenvoudig. vuurtje stoken kan (hier en daar). heel erg mooie en grote plekken, veel bomen, schaduw en mooie doorkijkjes.

Maatmansweg 17

7662 PR, Hezingen, Nederland

Karakteristieke Camping in het Dal van de Mosbeek nabij het Springendal - gelegen aan de Duitse grens - afwisselend landschap - centrum 500m

1 apr t/m 1 nov