SVR minicamping De Bles

Jurjen.Idema

aug 2024

gewoon een heerlijke kleine camping, waar het goed vertoeven is als je geen horeca en drukte wilt, en waar vandaan je kunt wandelen en fietsen in een prachtige omgeving. ook de atb route van Markelo ligt dichtbij. voor ons gewoon een no nonsens camping met goed sanitair, mooie plaatsen, en vriendelijke eigenaren. wat wel fijn zou zijn als er nog een afstort punt voor het vuile water zou zijn, waar je de camper boven kunt rijden.

MartenenIna

jun 2024

Deze camping is het niet waard om te verblijven. Zijn echte geldwolven. Wij kamperen al 40 jaar maar dit nog nooit meegemaakt! We hadden een plaats gereserveerd om s'morgens aan te komen in verband met het fietsen van het Pieterpad. Moesten we €11,50 extra betalen omdat we om ca. 10.00 uur aankwamen. Niets vooraf gezegd ..... Als we alles hadden geweten hadden we onze camper op de parkeerplaats gezet of waren we helemaal niet meer gekomen.

w.-Zwart

jun 2023

8/6-16/6. Rustige keurig verzorgde camping met grote plaatsen. Ruim en schoon sanitair. Iedereen krijgt een uitgebreide informatiemateriaal te leen. 15 minuten fietsen naar centrum Markelo, 30 minuten naar Holten en Lochem. Veel wandel- en fiets mogelijkheden. Wij hadden in eerste instantie 4 nachten gereserveerd, maar vanwege het prachtige zomerweer 28-30 graden nog 5 nachten bijgeboekt.

Brummelaarsweg 4A

7475 RJ, Markelo, Nederland