Vakantiepark de Witte berg

Geclaimd door eigenaar

• Stroom

Adrianusam

jun 2025

prachtig gelegen camping in een geweldige fiets en wandelomgeving. Royale comfort plaatsen met eigen waterkraan (sleutel kost 50 ct(????) camping is sinds ons laatste bezoek 6 jr geleden fors gegroeid wat de sfeer heeft veranderd. zwembad lijkt nu wat te klein. irritante sensoren op kranen en douches. Zag op website nog 5 vrije plaatsen en belde wat de beste voor ons was vanwege grootte camper en schotelontvangst. Dus 17,50?? voorkeurskosten

AHenLVDM

sep 2024

Mooie camping en wij raden een comfortplaats aan. Op sommige veldjes, waarschijnlijk basis, zijn de plekken niet echt ruim. Prima sanitair en het restaurant is top. Heerlijk lunchen en dineren. Omgeving is mooi om fietstochten te maken. Ootmarsum is natuurlijk een aanrader. De wifi hapert geregeld (tv op iPad) dus met een persoonlijke hotspot gewerkt.

Dun86

jul 2021

prachtige camping. kindvriendelijk, overzichtelijk, mooie app. broodjes service bezorgd op de kampeerplek. mooie faciliteiten en fijn zwembad vóór de kids. top! aanrader!

Wittebergweg 9

7637 PM, Oud Ootmarsum, Nederland

gelegen in de driehoek Oldenzaal-Denekamp-Ootmarsum - dichtbij natuurgebied Springendal - vijver op camping met bronwater uit het Brondal - centrum 2km

7 jun t/m 7 jul

26 aug t/m 31 dec

8 jul t/m 25 aug

Toon alle tijden en prijzen