Camping De Vliert

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

HET BUITEN VAN UTRECHT
Zet je camper-of-je-mobiele-huis-tentje of wat dan ook, neer op een van de leukste campings in Nederland! Bij CAMPING DE VLIERT word je wakker op het platteland tussen de weilanden, vlakbij wandelbos Nieuw-Wulven en heb je de stadse gezelligheid van Utrecht op fietsafstand.

Dus...zin in fluitende vogels en klapperende slippers!

Zoek, boek, open je luifel en geniet!

Sinds 2023 heeft onze camping een prachtig nieuw tweede sanitairgebouw. Uniek in zijn soort...en prachtig bubbelpaleis speciaal voor jou!
Onze camping heeft een fantastische ligging; aan een autoluwe weg en vlakbij speel-/wandelbos Nieuw-Wulven. Oh en komen jullie met een camper...jullie staan gezellig tussen de andere kampeerders (wel zo gezellig)!

Lees verder

Bianco47159

aug 2025

Zeer mooie, overzichtelijke, ruime camping/boerderij, nieuw sanitair, kinderspeelplaats, absolute rust en een zeer ontspannen sfeer. Leuke speelplekken voor kinderen. Ik vind alles erg nieuw en recent! Een aanrader.

TomHoogeveen

jul 2025

camping bestaat uit drie gedeelten. Het zeg maar “oude” gedeelte ruime plekken mooi begroeid met sanitair gedeelte. midden en nieuw deel. Ook ruime plekken. begroeiing nog vrij recent dus vang je wel wat meer wind. Wij stonden op een mooie plek in het nieuwe gedeelte. helaas veel wind dus na een dag gevraagd om andere plaats. Geen probleem. Uiterst vriendelijke beheerders. Tussen het 2e en 3e deel staat een nagelnieuw sanitair gebouw. Top locatie

JurenNita

mei 2025

Mooie camping met ruime plaatsen en goed sanitair. Mooie uitvalsbasis voor fietstochten in omgeving.

Rijsbruggerweg 2

3981 HN, Bunnik, Nederland

52.04746 5.19001

Sitecode: 19667

Locatie host

HET BUITEN VAN UTRECHT

Dus...zin in fluitende vogels en klapperende slippers!

Zoek, boek, open je luifel en geniet!

Lees verder

Vekabo camping - centrum 2km