Camperplaats bij het strand aan de Lek - ook stalling voor camper/caravan - Uiterwaardgebied - Nieuwegein 3km - centrum 1.5km
Lekdijk Oost 16
3412 KT, Lopikerkapel, Nederland€ 20,00 • 1 mrt. t/m 31 okt.
Kortingskaarten1 maart nog niet open. maar, vriendelijke ontvangst, mogen graits staan omdat we de eersten zijn en de toiletten nog niet aangesloten zijn. vlak bij een strand aan de lek. Je staat op grind.dus met het natte weer nu perfect.
behoorlijk veel geld voor wat je krijgt
we kregen een plaats direct aan de Lek dus niet op de CP’s. Heel leuk om voor de de vrachtschepen te zien varen en achter je de bedrijvigheid op de jachthaven. De eigenaar heeft een bestemmingsplanwijziging nodig om een grote CP direct aan de Lek te kunnen maken . kijken hoe lang het duurt en of het lukt! de plek is er erg geschikt voor. Puntje is de toegangsweg over de dijk: rij voorzichtig. met onze 2,30 bred lukte het wel.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
behoorlijk veel geld voor wat je krijgt
lees meerLekdijk Oost 16
3412 KT, Lopikerkapel, Nederland51° 59' 14" N
kleinscheveningen@hetnet.nl
€ 20,00 • 1 mrt. t/m 31 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet