Roompot Camping Hof Domburg

• Stroom

wat een hoge prijs voor een veredelde parkeerplaats. Sanitair gedateerd, water douches koud en restaurant matig. Plaatsen zijn betonplaaten zonder verder groen of aankleding. Nooit meer, ik ken gratis camperplaatsen en voor onder de 20 euro die meer kwaliteit bieden.

We betaalden 57,80 voor 1 nachtje, in april!! Zitten tegen een rij geparkeerde auto's aan te kijken...

wouti51

jun 2024

We hadden vooraf 3 dagen geboekt in juni 2024. Dat is ook genoeg. De plaats is erg groot en verwarrend met veel vakantiehuizen. Sanitair is OK maar verouderd. Over het zwembad kan ik niets zeggen. Het internet is slecht. De zee is te voet bereikbaar, ongeveer 15 minuten. Dat is best veel. Het registratieproces verliep probleemloos. Het personeel vriendelijk. Wij betaalden €183 voor 2 personen/3 nachten in een camper. Dat is duidelijk te veel voor wat er wordt aangeboden!

Schelpweg 7

4357 RD, Domburg, Nederland

diverse camperplaatsen en kampeerplaatsen op de camping - voor tarieven zie website - onkosten bij reservering - golfbaan 200m - centrum Domburg 800m