NCC Terrein Zuudschorre

Leny-en-Wim

sep 2024

Staan nu op de camping, de eerste keer 25 jaar geleden. Beheerder Jannie heeft alles onder controle en waarderen haar zeer. Door haar zijn wij ons gaan interesseren in de relatie Sliedrecht en Ellewoutsdijk en het boek Versailles aan de Schelde van Anna van Suchtelen gaan lezen. Weten nu heel veel meer over Ellewoutsdijk.

Roger&Hennie

jul 2024

Mooie rustige camping met ruime plaatsen gelegen direct aan de Westerschelde. (geen strand) Vriendelijke ontvangst door Jannie die alle tijd nam om de beschikbare plaatsen te laten zien. Mooie omgeving om te fietsen. Sanitargebouw top! Prijs 22 € voor 1 nacht 2 volwassenen + 5€ electra + 1,60 € belasting Geen winkel of bakker in de buurt vandaar 4 sterren ipv 5. Een aanrader voor wie rust zoekt!

een heel mooie, prima verzorgde camping. De grasvelden waren doornat maar Jannie hielp ons aan een geschikte plek voor de camper. Een fijne, hartelijke ontvangst op deze stille camping. Je hoort de Westerschelde ruisen. we komen zeker terug als het mooi weer (en droog) is. alles super schoon en bijgehouden. ook goed eten en…… in het dorps huus. Gerda en Henk

P.J. Israëlweg 3

4437 NE, Ellewoutsdijk, Nederland

Kampeerplaatsen op Terrein Nederlandse Caravanclub - minimaal 5 dagen voor aankomst boeken via de website voor maximaal 5 nachten per jaar - alleen toegankelijk voor campers beladen tot <3500kg - CCI/FICC-card - centrum Ellewoutsdijk 500m

1 apr t/m 31 okt