Minicamping Lambrechtshoeve

Ellen67

aug 2025

mooie camping . douches is nog steeds onder de maat ! weinig water en afvoer zat verstopt . Mooie plekjes maar ongelijke grond moest oppassen waar ik liep en gras niet gemaait . wij stonden tussen 2 seizoenplaasten die hun plek afgebakend hadden (over hun plek) en nog geen goedemorgen konden zeggen ,jammer !

startertje66

aug 2023

Minicamping, maar ruime plekken en zeer goed verzorgd. Meestal wel een plek met stroom enz. Tenten, caravans en campers, top. Startertje57

info

okt 2021

Beste Piet1091, vervelend dat het sanitair niet schoon genoeg was. Wij doen hier alles aan om het sanitair schoon te houden. Normaal zou de WIFI uitstekend moeten werken het werkt altijd perfect. Grijs water legen kunt u wel op onze camping. Wanneer u nog een keer komt hoor ik graag uw tekortkomingen dan kunnen wij u hier wellicht nog mee helpen tijdens uw verblijf.

Iseweg 4

4436 NC, Oudelande, Nederland

camping gelegen tussen de dorpen Oudelande en Ellewoutsdijk - gelegen in de Zak van Zuid-Beveland - LET OP: zie voor juiste tarieven feestdagen in voorjaar [=hoogseizoen] de website - strand 4km - centrum 1km

27 aug t/m 1 nov

2 jul t/m 26 aug