Alpaca-World Camperplaats

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

famhaan

sep 2025

Heerlijke locatie om te verblijven. Mede dankzij de gastvrijheid van de cp eigenaar. Het weer was ook nog eens fantastisch en de alpaca's ontzettend gezellig. Ook een mooie uitvalsbasis voor het stadje Hulst en Gent (België). Komen graag nog eens terug.

wildpinkler

aug 2025

Wat een fantastische omgeving en onze gastheer, Martin, die ons zeer hartelijk verwelkomde. We verbleven hier drie dagen en komen zeker terug. Het stadje Hulst, zo'n 10 km verderop, is een echte aanrader. Op woensdag repeteert er een lokale band, dus je kunt luisteren en een drankje doen. Nogmaals bedankt voor het heerlijke verblijf.

Elfeve

aug 2025

Superleuke plek! We werden warm ontvangen door Martin en genoten volop van de alpaca’s. Met deze funky hummende dieren hebben we zelfs een wandeling gemaakt. Zeker de moeite waard om naar de mogelijkheden te vragen. Op woensdagavond repeteert er een plaatselijke band, heel gezellig om met een drankje bij te zitten. Voor ons absoluut een van de hoogtepunten van de vakantie! 🦙

Nieuwe Karnemelkstraat 14B

4576 BT, Koewacht, Nederland

Locatie bij alpaca farm - vooraf telefoneren voor beschikbaarheid camperplaats - centrum 1.5km