Minicamping De Vlaschaard

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Wij, Jan en Mirjam, heten u van harte welkom op onze minicamping de Vlaschaard te Middelburg. Onze ruim opgezette minicamping ligt 1,5 km van het centrum van Middelburg. Het strand van Dishoek ligt op 4 km. Afstand en is dus eenvoudig per fiets te bereiken. Verder zijn er genoeg gezellige dorpjes en historische stadjes in de buurt om op de fiets te verkennen!
In 2023 hebben we het sanitairgebouw vernieuwd. Compleet met MIVAsanitair en familiebadkamer. We hebben hiervoor een ACSI Award 2024 ontvangen ~ camping met het beste sanitair ~
Vanaf eind september is het helaas niet meer mogelijk om met de camper over het gras te rijden...we hebben speciale verharde camperplaatsen hiervoor ingericht. Toch fijn met de voeten in het gras? Achter de ca

Lees verder

• Wasmachine

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

L

LukeVMH

nov 2025

Leuke compacte camperplaats met supermooi sanitair. Middelburg makkelijk bereikbaar te voet of met de fiets. Met de wandelknooppunten leuke wandelmogelijkheden naar Middelburg of omgeving. In de winter heel fijn staan op het grint.

info

okt 2025

begin oktober twee nachten gestaan alle luxe is aanwezig mooie camper camping uitval naar Vlissingen en Middelburg goed te doen op de fiets

klaas-karin

sep 2025

prachtig mooie plek met een nog veel mooier toiletgebouw.. dit hebben wij nog nooit meegemaakt. keurige plekken.. water lozen en cassette toilet legen. De prijs is wel behoorlijk 41 euro, maar dan heb je ook wat. Dichtbij Middelburg voor boodschappen, maar veel plaatsen zijn op fiets afstand te bezoeken.

Koudekerkseweg 165

4335 SN, Middelburg, Nederland

Sitecode: 19674

Locatie host

Lees verder

camper- en kampeerplaatsen - voor exacte tarieven in verschillende periodes zie website - strand 4km - centrum 1,5km