camping, gelegen achter de boerderij - uitzicht op skyline van Vlissingen - strand 4km - centrum 1km
Middelburgsestraat 124
4371 RR, Koudekerke, Nederland€ 18,50 • 1 apr. t/m 22 apr.
€ 22,50 • 23 apr. t/m 31 aug.
€ 17,50 • 1 sep. t/m 1 okt.
KortingskaartenVriendelijk ontvang, prima terrein. Maar sanitair is wel heel erg gedateerd, maar wel schoon.
ter voorkoming van verder misverstanden omtrent de prijzen op onze camping: voor 1 mei en na 1 september 17,50 per nacht en 15.00 indien u geheel zelfvoorzienend bent. in het hoogseizoen 22.50 per nacht en 20.00 indien u geheel zelfvoorzienend bent. Toiletgebouw is gedateerd maar schoon en paarden lopen langs de camping over een paardenpad. Ruime camperplaatsen in het groen.
lees meerAls je van paarden houdt is het denk ik een prima plek om te verblijven. Onze hondjes reageren op alles wat beweegt dus loslopende honden, loslopende paarden geeft wat stress. Het sanitair is oud, nodigt voor mij niet uit om daar te douchen. Mooie plek om Middelburg en Vlissingen te bezoeken. De prijs die hier genoemd wordt op campercontact klopt niet. Officieel is de prijs nu 22,50 en 1,50 per hond per nacht.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
lees meerMiddelburgsestraat 124
4371 RR, Koudekerke, Nederland51° 29' 8" N
moniquekj1965@gmail.com
€ 18,50 • 1 apr. t/m 22 apr.
€ 22,50 • 23 apr. t/m 31 aug.
€ 17,50 • 1 sep. t/m 1 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet