Camping gelegen aan de rand van het pittoreske Sluis- binnen de groene stadswallen - centrum 1km
Zuiddijkstraat 68
4524 AT, Sluis, Nederland€ 26,90 • 1 apr. t/m 20 okt.
N/A
Kortingskaartenwe hebben hier 4 nachten prima gestaan. ontzettend vriendelijke ontvangst, nette en verzorgde camping. En Sluis ( op loopafstand) is een prachtig stadje,we komen dan ook graag weer terug
enorm gastvrij!! verzorgd terrein, nette camping. goede Wi-Fi. medio september en doordeweeks is het rustig op de camping.
rustige camping met ruime camperplaatsen tussen de vaste plaatsen. Alles proper en netjes, goede wifi en vriendelijke uitbaters.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
Zuiddijkstraat 68
4524 AT, Sluis, Nederland51° 18' 45" N
info@campingdemeidoorn.eu
€ 26,90 • 1 apr. t/m 20 okt.
N/A
KortingskaartenWasmachine