Aan de rand van het vissersdorp Yerseke - rechtstreeks aan de Oosterschelde - vissershaven en jachthaven - centrum 300m
Burenpolderweg 30a
4401 KX, Yerseke, Nederland€ 21,00 • 15 mrt. t/m 1 jun.
€ 22,00 • 2 jun. t/m 1 sep.
€ 21,00 • 2 sep. t/m 1 nov.
Kortingskaartentoffe camping, dicht bij water en strand heel rustig, mooie jachthaven. Het sanitair was een beetje verouderd maar wel proper .
We mochten zelf een plekje uitzoeken op een veld. Sanitair netjes en schoon. Heel vriendelijk personeel. We mochten ook langer staan ivm excursie in Yerseke.
Perfecte locatie om te fietsen langs Ooster- en Westerschelde, Goes enz. en natuurlijk heerlijk Oesters en fruit de mer eten in Yerseke. Goede voorzieningen. plaatsje tussen stacaravans dus volgende keer vragen we ander plekje 😃. Super flexibel met vertrektijd op zondag. We komen zeker terug!
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Burenpolderweg 30a
4401 KX, Yerseke, Nederland51° 30' 1" N
info@campingzonenzee.nl
€ 21,00 • 15 mrt. t/m 1 jun.
€ 22,00 • 2 jun. t/m 1 sep.
€ 21,00 • 2 sep. t/m 1 nov.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet