Camping het Lansingerland

• Stroom

• Douche

BartenMarit

jun 2025

Fijne rustige camping. Wij stonden op een veldje waar we geen stroom gebruikte en hadden enorm veel ruimte. De douche is heerlijk (veel water !). Met de uitgebreide landwinkel dichtbij hoef je nergens meer naar toe. We hebben genoten!

Vossies20

mei 2025

De camping ligt mooi en is rustig. Sanitair en afwasplaats schoon en netjes maar wel verouderd. Aardige en nette ontvangst in superleuke Landwinkel. Aandachtspunt is de toegangsweg en de paden zijn gemaakt van puin met de nodige gaten en kuilen dus voorzichtig rijden. Ook met de fiets want er zitten stukjes glas in het puin. ondanks dat zouden we hier zeker nog eens naar toe willen.

erikje

apr 2025

bijzondere mooie plek om te kamperen. De boer zelf is een super aardige kerel. De camping is ook een super uitvalsbasis voor mooie fietstochten en wandeltochten. Reserveren is wel gewenst. Wij hebben hier 4 nachten gestaan en komen beslist nog een keer weer.

Hoeksekade 146

2661 JL, Bergschenhoek, Nederland

51.9801 4.51993

camping gelegen bij Bergse Bos, Rottemeren - op fietsafstand van Rotterdam - geen aankomst op zondag - centrum 1,5km

1 apr t/m 31 okt