4,5van 5
  • juli 2022

Kleine knusse camping direct aan het prachtige meer en gezellig overdekt terras. Zeer schoon nieuw sanitair. Lekker eten in het naastgelegen restaurant (vis, kip), op zondag druk bezocht door locals. Leuk wandelingetje naar het klooster en de grotkerk, de moeite waard.

• mei 2021

prachtig kamp. zeer schone toiletten. vriendelijke houding tegenover ons, en gratis koffie, cognac en thee. en een heel schoon strand. IK RAAD AAN

• oktober 2020

één nacht geweest, snel opnieuw vertrokken, niet proper, ontzettend klein en onvriendelijk

Lars-DS

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 13 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,5van 5
  • juli 2022

• mei 2021

• oktober 2020

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Camping LakeSide