plaats aan de E6 - zeer rustige omgeving - centrum 49km
E6
9713, Russenes, NoorwegenNOK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenPerfect voor een tussenstop voor verwijdering. Gratis automaat voor toilet - Cassette werkt perfect..
om 1 nacht hier te staan is prima. toilet vies maar wij waren zelfvoorzienend. wij waren de 2de camper en na een tijdje stonden we met 8/9 campers/caravans. je kunt ook de toilet legen en schoonmaken en afval weg gooien . ‘s avonds komen de locals er hun afval brengen. ‘s morgens om 7:00 uur kwamen ze de afvalbak ledigen.
lees meerwc‘s zijn verstopt, water is overal afgesloten dus geen mogelijkheid om water te krijgen of wc te legen
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Voorzieningen passanten
Toilet
9713, Russenes, Noorwegen70° 25' 2" N
postmottak@porsanger.kommune.no
NOK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak