Oksfjord Båtforening

• Lozen afvalwater

• Stroom

Geweldige plek, direct aan het fjord. NOK 350 per nacht, inclusief douches, toiletten, kleine keuken, wasmachine en elektriciteit. Grijs en zwart water kun je lozen voor NOK 100, en vers water is gratis beschikbaar (een eigen tuinslang is een pluspunt). Alles is zeer goed onderhouden en schoon. De douche heeft een goede druk (een droom om lang haar te wassen) en heerlijk warm water. 's Nachts hoor je alleen het fjord!

qpr.nl

mei 2025

De sterren zijn voor de Serviceplaats. Wij hebben hier niet overnacht. De Serviceplaats is perfect. Voor lozen toilet moet je betalen. Is niet helemaal duidelijk hoeveel.

WillemdeBoer

jun 2024

Jachthaven terrein met allerlei activiteiten van en voor de plaatselijke watersport bevolking. Omdat wij vrij wilden staan zijn wij voor het terrein van de jachthaven gaan staan met een perfect uitzicht over het fjord in plaats van de kale vlakte. Veel campers maken gebruik van de gratis faciliteiten zoals grijswater en toilettasjes te lozen en drinkwater in te nemen.

E6 35

9151, Nordreisa, Noorwegen