consumptie gewenst - rustige ligging - keuken open tot 21u - centrum 2km
Retschitz 3
9554, Retschitz, Oostenrijk€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenZeer behulpzaam, zelfs stroom aanwezig. Heerlijk gegeten voor een mooie prijs. Betoverend uitzicht. Is de moeite waard.
wij waren hier op 10.10.2017 prima plek! heerlijk rustig, lekker eten in het restaurant en zeer vriendelijke mensen. indien gewenst kun je stroom en/of water krijgen. let op ... woensdags en donderdags is "Ruhetag" en is het restaurant helaas gesloten
Lekker rustige plek, althans toen wij daar in juni waren. Restaurant was dicht, maar we mochten er toch overnachten. Geen voorzieningen. De weg er naar toe, als je door St Urban heen komt vanuit Feldkirchen, is behoorlijk steil: 17% op sommige stukken en heeft veel bochten.
Campinggedrag niet toegestaan
Stroom
Vuilnisbak
Water
Retschitz 3
9554, Retschitz, Oostenrijk46° 45' 42" N
gasthof@reidnwirt.com
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan