Chapeau voor de Amstetten, zo'n plek vind je zelden
rustige locatie bij het dorpscentrum - openbaar toiletgebouw op het plein - Donauradweg mogelijk in combinatie met boot - restaurant en supermarkt in directe omgeving - Donau 500m - centrum 100m
Ardagger Markt 49
3321, Ardagger, Oostenrijk€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenChapeau voor de Amstetten, zo'n plek vind je zelden
waren hier 26 januari 2020. stonden hier alleen en alle voorzieningen waren gesloten/niet beschikbaar.
Geweldig veld, ondergronds deels grind en deels gras. Aangezien er verschillende speeltuinen en een BMX-nummer zijn waar jongeren muziek spelen om te fietsen, kan het tot laat in de nacht luid zijn. Het veld zelf is gratis, elektriciteit voor een gratis donatie en zoet water voor een vergoeding. Schone toiletten. We zullen zeker vaker aan het veld beginnen, we vonden het leuk.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
Chapeau voor de Amstetten, zo'n plek vind je zelden
lees meerArdagger Markt 49
3321, Ardagger, Oostenrijk48° 10' 47" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet