Parking Ossarn

Camperplaatsen

• Stroom

Beusekampie

mei 2025

heerlijke plek! je kunt er kegelen, midgetgolven e n er zit op 1 km een Lidl. wij zijn wandelend langs het water naar het dorp gegaan met schitterende kerk en gebouwen. IJs op het plein bij het restaurant is geweldig! tip: ontbijt bij de bakker op het plein.

Tapin

jul 2024

Nette plaats, alles wat je nodig hebt. Staplaats gratis, w.c. legen én spoelen gratis, water €1: 4 min/ca. 90 liter, stroom €1 niet vermeld hoeveel kwh, wel lange kabel nodig. 4 hekjes om haaks te parkeren. Troffen 2 langsparkeerders, maar verder plaats genoeg. Naast midgetgolf en buiten zwembad. Net parkje met sport/speeltoestel en picknick banken. Dichtstbijzijnde supermarkt 1,5 km. Mooi goed fietspad op linkeroever Traisen, rechts onverhard.

Eternity

jul 2023

Verbleef hier afgelopen nacht. De parkeerplaats was erg druk omdat het dicht bij een waterpark ligt en het was een warme dag en weekend. Er zijn echter enkele bomen langs de rand voor schaduw. Het is gratis met alle faciliteiten inclusief betaald vermogen. Er zijn 4 stroompunten op de zuil, maar die zijn veel te ver weg van de staanplaatsen, dus kunnen ze niet gebruiken, ook al hebben we een erg lange kabel. Ik heb het centrum niet bezocht omdat we hier 's nachts geparkeerd hebben.

Dammstraße 1

3130, Herzogenburg, Oostenrijk