Gasthaus (BRAUEREI) zum Alfons

• Speelgelegenheid

• Honden toegestaan

niet bepaald gezellig en geschikt voor campers.

chevyron

mei 2025

echt een mooie plaats, gewoon gratis staan geen verplichtingen, toilet dag en nacht open. erg sfeervol toilet. lekker gegeten en gedronken zeker aan te bevelen.

Antru

jan 2025

Antru 08-01-2025 Wat een heerlijk ontvangst een cp met alleen een toilet. maar gratis staan . we hebben er heerlijk gegeten en kregen een rondleiding door de gehele zaak . in de winter hebben ze ijsbaan . brouwen zelf bier , gin en rum . super vriendelijk we hebben ook bier van de maand gekocht. een echte aanrader voor Bourgondische genieters. komen zeker terug.

Bergern 2

4690, Rutzenham, Oostenrijk

Brouwerij - restaurant - pension - eigen parking voor campers - gratis gebruik centrum dorp 400mr. Belangrijke opmerking over de route: Houd bij het betreden van onze parkeerplaats rekening met de doorrijhoogte van 2,90 meter. Op onze parkeerplaats is een fotovoltaïsche installatie geïnstalleerd, waardoor de doorrijhoogte bouwkundig beperkt is. We vragen u om voorzichtig te zijn, vooral met hogere voertuigen zoals campers, bestelwagens of voertuigen met dakopbouw. Hartelijk dank!