Camp MondSeeLand

mooie camping met alle voorzieningen die je maar wensen kunt. niet gereserveerd maar ze helpen je graag waar nodig aan een plaats. vriendelijk ontvangst en lekker restaurant op de camping hond mag mee, ook naar binnen evt. top

Zeer mooie camping, met zeer vriendelijk personeel, verzorgde plaatsen en alle voorzieningen (klein winkeltje, heerlijke broodjesservice en zwembad) Vanaf hier kunt u veel dingen doen, te voet of met de fiets, alles is mogelijk Ook het restaurant “Fohlenhof” is een aanrader; wij hebben hier meerdere malen gegeten (maar wij adviseren wel vooraf te reserveren)

HoekVel

aug 2024

Prima camping voor de doorreis. Voor twee personen met camperbus + stroom 35 euro per nacht (contant) . We stonden helaas (maar ook gelukkig dat we nog een plek konden krijgen) aan de drukke weg. Voor 1 nacht ok. De eigenaren waren zeer vriendelijk en de Mondsee (toegankelijk vanaf de camping). Ruud en Ylona

Punzau 21

5310, Tiefgraben, Oostenrijk

rustige ligging - mooi uitzicht - campingwinkeltje - pizzeria - restaurant - verwarmd zwembad - winkels 4km

12 apr t/m 10 okt

ACSI - Campingcard