geen voertuigen 2t
Mix-parking bij rotonde Kasprowicza-Freedry - vlak bij strand en park - geen voorzieningen - centrum 2km
Kasprowicza 4B
78-100, Kołobrzeg, PolenPLN 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
Kortingskaartengeen voertuigen 2t
Als een parkeerplaats om de stad te bezoeken, zeker ok. We wilden blijven overnachten, maar reden door omdat er veel verkeer en verkeer was (direct aan de rotonde).
Directe toegang tot het strand, de boulevard en het fietspad. Zeer goed gelegen om Kolberg te bezoeken. Verschillende restaurants in de buurt. Helemaal aan het einde van de parkeerplaats stonden we rustig onder bomen met meerdere RV-buren en hoorden alleen maar vogelgeluiden. Geen voorzieningen voor campers.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
geen voertuigen 2t
lees meerKasprowicza 4B
78-100, Kołobrzeg, Polen54° 11' 4" N
PLN 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan