Camping Torreira

• Stroom

goed georganiseerde plek die soms erg rustig is. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Het sanitair is wat ouder, maar wel erg schoon. Het regenachtige gebied boven Portugal zorgt ervoor dat we hier nog een dagje blijven en comfortabel kunnen wachten. De plaats is ook erg rustig, heeft een mooie boulevard en een strandbar die zelfs open was. Gisteren hebben we heerlijk gegeten in een typisch Portugees restaurant.

Fleurette5

feb 2024

Eenvoudige recht toe recht aan camping in het dorp zelf. Het strand en de lagune is dichtbij. In februari is hier niet veel te doen: het dorp leek in slaap. We betaalde 21 euro voor 2 personen en elektra.

Kirsjexxx

okt 2023

Fijn ontvangst, vriendelijk. Had een fijn plekje naast het sanitair gebouwtje en had daar ook nog Wifi ontvangst. Douches zijn schoon en warm. Enige minpuntje vond ik de was die na de droger sterk naar hond stonk. Leuk dorpje aan het water! Ik had tijdens mijn verblijf veel regen dus heb niet veel ontdekt in de nabije omgeving.

Rua da Saudade

3870-340, Torreira, Portugal

40° 45' 44" N 8° 42' 12" W

40.76226 -8.70321

camping met vlakke afgebakende percelen - dicht bij strand en dorp - vissers vanaf strand - centrum 500m

ACSI - Campingcard