Quinta Lima

• Douche

A

Adwilweg

1 weken geleden

Op deze plek moet je geweest zijn. Alles wat je nodig hebt als je op reis bent is hier. Rust, ruimte, mooie omgeving waar het goed fietsen en wandelen is, goede faciliteiten en bijzonder aardige mensen die er voor zorgen dat het een bijzondere ervaring wordt.

j

jvdwerken

1 weken geleden

Wij volgen de N2, dan is dit een CP die je niet wilt missen. Vlak langs de N2 in een prachtige natuurlijke omgeving. Wij waren hier begin maart 2026 en de stormschade van de verschillende stormen is allemaal weer opgeruimd, de CP is dus goed bereikbaar. Veel wandel en fiets mogelijkheden. Dorpjes vlakbij de CP. ook de voorzieningen zijn dik voor mekaar. een aanrader dus.

j

jose.piet

1 weken geleden

Wat een mooie, rustige, kleine camping. Ruime plekken. Sanitaire voorzieningen zijn goed. Prachtige wandelwegen en fietsroutes. 6 Dagen in de week komt de bakker op de camping. Sinds kort verkopen ze biologische olijfolie. Bedankt voor de goede zorgen. We hebben genoten. Succes.

Estrada Vale da Coelheira 1267

6100-515, Sertã, Portugal